Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 51
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Інноваційний розвиток сфери обслуговуванняОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Воробйова, Софія
2024Вплив соціальних медіа на маркетингові стратегії в готельно-ресторанній сферіОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Єфімова, Анастасія
2024Політика просування ресторанного продуктуПавлюк, Світлана Іванівна, науковий керівник; Pavlуuk, Svitlana, scientific director; Трач, Олександр
2024Вплив CRM систем в сфері обслуговуванняКоляда, Нікіта
2024Маркетинг підприємств готельного господарстваШикіна, Ольга, науковий керівник; Урсу, Владислав
2024Роль відгуків клієнтів у маркетингу готельного та ресторанного бізнесуСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Єфімова, Анастасія
2024Використання сучасних інструментів маркетингу в туристичному та готельно-ресторанному бізнесіГетманцева, Карина; Банєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina
2024Формування маркетингової стратегії готельно-ресторанного бізнесуГригор’єв, Денис; Кушнірук, Віктор Степанович; Kushniruk, Viktor
2024Інноваційні підходи до інтернет-маркетингу в туристичному бізнесіСтамат, Вікторія Михайлівна; Stamat, Viktoriia; Ізбаш, Валентина
2024Туристичний бізнес в Україні після війни: проблеми та перспективи розвиткуКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Дяченко, Анастасія
2024Напрямки використання світового досвіду розвитку готельних послуг для готельного бізнесу УкраїниШикіна, Ольга, науковий керівник; Невечеря, Ганна
2024Кризис менеджмент ресторанного господарства в умовах воєнного стануВершинін, Микита
2024Сучасні тенденції в туристичному менеджментіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Цап, Поліна
2024Цифрові інновації в сфері туризму та гостинностіОлешко, Софія; Бовш, Людмила
2024Методи оцінки якості надання послуг на підприємствах готельного господарстваШикіна, Ольга, науковий керівник; Осітковська, Поліна
2024Проблеми екологічного менеджменту в гостинностіБанєва, Ірина Олексіївна; Baneva, Irina; Піюренко, Ілона Олексіївна; Piyurenko, Ilona
2024Концептуальні засади впровадження системи екологічного менеджменту в діяльність підприємств готельно-ресторанної індустріїСухорукова, Анна Леонідівна; Sukhorukova, Anna
2024Особливості шопінг-туризму і його досвід для УкраїниМихайлюк, Олена
2024Нові горизонти в підготовці фахівців для готельно-ресторанного секторуКорсак, Роман
2024Використання аналітики даних для підвищення якості обслуговування у роздрібній торгівліОлійник, Тетяна Георгіївна, науковий керівник; Oleynik, Tatyana, scientific director; Таранець, Єва
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 51