Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку - 2024 Collection home page

Logo

Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали Всеукраїнської науково-практичної Інтернет – конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. 133 с.


Результати можуть бути використані для подальших досліджень, формування наукових ідей.


Голова та співголова оргкомітету:


Шебанін В.С. – ректор Миколаївського національного аграрного університету, д-р техн.наук, професор, академік НААН України, академік НАН ВО України


Шебаніна О.В. – д-р екон.наук, професор, декан факультету менеджменту МНАУ


Члени оргкомітету:


Червен І.І. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Банєва І.О. – д-р екон. наук, професор кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Іваненко Т.Я. – канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Петрова О.І. – канд. с.-г. наук., доцент завідувачка кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій


Павлюк С.І. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Кушнірук В.С. - канд. екон. наук, доцент кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ


Секретар оргкомітету:


Задорожня А.А. – ст. лаборант кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу МНАУ

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Сучасні інновації у готельному бізнесіКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Романишина, Аліна
2024Вплив технологічних інновацій на гостьовий сервісСухорукова, Анна Леонідівна; Sukhorukova, Anna; Єфімова, Анастасія
2024Управління інноваційно-інвестиційним забезпеченням та розвитком туристичноготельного підприємництва в територіальних громадахАльбещенко, Олексій Станіславович; Albeschenko, Oleksiy
2024Програми для автоматизації бухгалтерського обліку в закладах обслуговуванняКузуб, Михайло, науковий керівник; Парицька, Анастасія
2024Віртуальна реальність в ресторанному бізнесіЗікій, Наталія, науковий керівник; Олійник, Валерія
2024Інновації в готельному бізнесі: ключові тенденції та стратегії успіхуОлійник, Тетяна Георгіївна; Oleynik, Tatyana
2024Напрями використання штучного інтелекту в туризміКарпенко, Юрій; Кириченко, Юрій
2024Індустрія гостинності: інноваційні рішення для устаткування готельно-ресторанного господарстваГодя, Іван; Корсак, Роман
2024Стратегії управління виробництвом сільськогосподарських підприємств в умовах глобальної конкуренціїЧервен, Іван Іванович, науковий керівник; Cherven, Ivan, scientific director; Магар, Дар’я
2024Розвиток органічного виробництва харчових продуктів: перспективи та бар’єриБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Погребняк, Діана
2024Проблеми і перспективні напрями розвитку підприємств ресторанного господарства України в умовах воєнного часуБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Молчанова, Олександра
2024Тенденції розвитку та актуальні проблеми харчової промисловості в Україні та світіБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Турович, Софія
2024Роль цифрових технологій у трансформації харчової промисловості:переваги та ризикиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Хомич, Анастасія
2024Актуальні проблеми продовольчої безпеки в УкраїніБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Сафронова, Антоніна
2024Шляхи розвитку та перспективи у виробництві органічної та натуральної продукціїБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Мельниченко, Роман
2024Актуальні виклики та способи розв’язання проблем безпеки харчових продуктівБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Єгорова, Уляна
2024Порівняння стандартів якості українських і міжнародних виробництв кондитерських продуктівКушнірук, Віктор Степанович, науковий керівник; Kushniruk, Viktor, scientific director; Чередниченко, Катерина
2024Ринок борошна: стан та тенденції розвиткуПогрібна, Ілона; Кузьменко, Оксана
2024Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловостіБондар, Алла Олександрівна; Bondar, Alla
2024Стратегії маркетингу в готельно-ресторанної та туристичній індустріях: тенденції та викликиБанєва, Ірина Олексіївна, науковий керівник; Baneva, Irina, scientific director; Гаджа, Іван
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 51