Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563
Назва: | Пат. 150077. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" |
Автори: | Шебанін, В'ячеслав Сергійович Shebanin, Vyacheslav Федорчук, Михайло Іванович Fedorchuk, Mikhail Федорчук, Валентина Григорівна Fedorchuk, Valentina Піюренко, Ілона Олексіївна Piyurenko, Ilona Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Ткачова, Євгенія Сергіївна Tkacheva, Evgeniya Христенко, Ольга Андріївна Khristenko, Olga Величко, Олена В’ячеславівна Velychko, Olena Банєва, Ірина Олексіївна Могильницька, Алла Миколаївна Mohyl'nyts'ka, Alla Ключник, Альона Володимирівна Klyuchnik, Alena |
Дата публікації: | 2021 |
Бібліографічний опис: | Пат. 150077 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" / В. С. Шебанін, М. І. Федорчук, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, В, С. Кушнірук, Є. С. Ткачова, О. А. Христенко, О. В. Величко, І. О. Банєва, А. М. Могильницька, А. В. Ключник. № u202104199 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52. |
Короткий огляд (реферат): | Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; монарда двійчаста - 25 %; ехінацея пурпурова - 25 %; сафлор красильний - 10 %; листки винограду - 10 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин. A method of making a multivitamin herbal tea includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas, process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; monarda double - 25%; Echinacea purpurea - 25%; safflower dye - 10%; grape leaves - 10%. The finished herbal mixture in the amount of 3 g (one teaspoon) is poured into one cup of boiling water (200 ml) and infused for 10 minutes. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563 |
Розташовується у зібраннях: | Патенти |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
UA150077U.pdf | 172,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.