Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563
Title: Пат. 150077. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив"
Authors: Шебанін, В'ячеслав Сергійович
Shebanin, Vyacheslav
Федорчук, Михайло Іванович
Fedorchuk, Mikhail
Федорчук, Валентина Григорівна
Fedorchuk, Valentina
Піюренко, Ілона Олексіївна
Piyurenko, Ilona
Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Ткачова, Євгенія Сергіївна
Tkacheva, Evgeniya
Христенко, Ольга Андріївна
Khristenko, Olga
Величко, Олена В’ячеславівна
Velychko, Olena
Банєва, Ірина Олексіївна
Могильницька, Алла Миколаївна
Mohyl'nyts'ka, Alla
Ключник, Альона Володимирівна
Klyuchnik, Alena
Issue Date: 2021
Citation: Пат. 150077 Україна, МПК (2006.01) A23F 3/34. Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю "імуномодулюючий-ексклюзив" / В. С. Шебанін, М. І. Федорчук, В. Г. Федорчук, І. О. Піюренко, В, С. Кушнірук, Є. С. Ткачова, О. А. Христенко, О. В. Величко, І. О. Банєва, А. М. Могильницька, А. В. Ключник. № u202104199 ; заяв. 19.07.2021 ; опубл. 29.12.2021, Бюл. № 52.
Abstract: Спосіб виготовлення полівітамінного фіточаю включає суміш рослинних трав'яних компонентів. Збирають рослинну сировину на екологічно чистих ділянках переробляють за загальноприйнятою технологією, висушують та подрібнюють блендером наступні інгредієнти у співвідношенні: гісоп лікарський - 30 %; монарда двійчаста - 25 %; ехінацея пурпурова - 25 %; сафлор красильний - 10 %; листки винограду - 10 %. Готову трав'яну суміш у кількості 3 гр (одна чайна ложка) заливають однією склянкою окропу (200 мл) та настоюють протягом 10 хвилин.
A method of making a multivitamin herbal tea includes a mixture of plant herbal components. Collect vegetable raw materials in ecologically clean areas, process according to the generally accepted technology, dry and grind with a blender the following ingredients in the ratio: hyssop - 30%; monarda double - 25%; Echinacea purpurea - 25%; safflower dye - 10%; grape leaves - 10%. The finished herbal mixture in the amount of 3 g (one teaspoon) is poured into one cup of boiling water (200 ml) and infused for 10 minutes.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17563
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
UA150077U.pdf172,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.