Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17697
Назва: Фізична і колоїдна хімія. Енерговитрати людини. Складання енергетично збалансованого харчування
Автори: Бабич, Олександр Анатолійович
Babych, Oleksandr
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Бабич Олександр. Фізична і колоїдна хімія. Енерговитрати людини. Складання енергетично збалансованого харчування // YouTube. 2023. URL: https://youtu.be/p6Uyp3mNzuw?si=U5c5OCKhoqiwEKwR
Короткий огляд (реферат): В лекції розповідається про енерговитрати людини, їх основні види, фактори впливу на енерговитрати, джерело енергії в організмі людини. Розглядаються базові принципи складання енергетично збалансованого харчового раціону для людей різних вікових категорій та виду діяльності. Наведено приклад розрахунку калорійності продуктів харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17697
-
https://youtu.be/p6Uyp3mNzuw?si=U5c5OCKhoqiwEKwR
Розташовується у зібраннях:Відеолекції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Енерговитрати людини.pdf151,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.