Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750
Назва: Технологія виробництва продукції бджільництва
Автори: Іванова, Віра Дмитрівна
Ivanova, Vira
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції бджільництва : методичні рекомендації для поточного і кінцевого контролю знань здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 36 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvpb-kontrol-zn-204-bak-2024.pdf464,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.