Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750
Назва: | Технологія виробництва продукції бджільництва |
Автори: | Іванова, Віра Дмитрівна Ivanova, Vira |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції бджільництва : методичні рекомендації для поточного і кінцевого контролю знань здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. В. Д. Іванова. Миколаїв : МНАУ, 2024. 36 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17750 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tvpb-kontrol-zn-204-bak-2024.pdf | 464,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.