Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17779
Title: Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах
Authors: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М. П.
Keywords: ресторанний бізнес
фінансові результати
прибуток
збиток
криза
restaurant business
financial results
profit
loss
crisis
Issue Date: 2024
Citation: Вершинін М. П. Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 118-121.
Abstract: Розглянуто процес формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Проаналізовано стратегії формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Описано рекомендації щодо забезпечення формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах.
The process of forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions is considered. Strategies for forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are analyzed. Recommendations for ensuring the formation of financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are described
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17779
Appears in Collections:Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Вершинін 118-121.pdf195,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.