Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17779
Назва: Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах
Автори: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Вершинін, М. П.
Ключові слова: ресторанний бізнес
фінансові результати
прибуток
збиток
криза
restaurant business
financial results
profit
loss
crisis
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Вершинін М. П. Формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу України : збірник тез наук.-теорет. 36-ї студентської конф. (м. Миколаїв, 20-22 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 118-121.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто процес формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Проаналізовано стратегії формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах. Описано рекомендації щодо забезпечення формування фінансових результатів підприємств ресторанного бізнесу в кризових умовах.
The process of forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions is considered. Strategies for forming financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are analyzed. Recommendations for ensuring the formation of financial results of restaurant business enterprises in crisis conditions are described
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17779
Розташовується у зібраннях:Статті студентів МНАУ
Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни (Факультет менеджменту) - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Вершинін 118-121.pdf195,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.