Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Title: | New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio |
Other Titles: | Новітні технології і особливості виробництва хлібобулочних виробів нового покоління |
Authors: | Чередниченко, К. М. Cherednychenko, Kateryna Саламатіна, Ольга Олександрівна Salamatina, Olga |
Keywords: | rational nutrition benefit bakery product influence functional ingredients development pathways раціональне харчування користь хлібобулочні вироби вплив функціональні інгредієнти шляхи розвитку |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Cherednychenko K., Salamatina O. New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 82-84. |
Abstract: | The work raises the question of the usefulness and necessity of the use of bakery products and their impact on human health. An analysis of the influence of the use of functional ingredients in the manufacture of bakery products has been carried out/ Current ways of development of the bakery industry are characterized. - У роботі порушено питання користі та необхідності вживання хлібобулочних виробів і їх вплив на здоров’я людини. Проведено аналіз впливу використання функціональних інгредієнтів при виготовленні хлібобулочних виробів. Охарактеризовано актуальні шляхи розвитку хлібобулочної галузі. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783 |
Appears in Collections: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024 Статті (Факультет культури і виховання) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb-mizhnar-2024-82-84.pdf | 638,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.