Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Title: New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio
Other Titles: Новітні технології і особливості виробництва хлібобулочних виробів нового покоління
Authors: Чередниченко, К. М.
Cherednychenko, Kateryna
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Keywords: rational nutrition
benefit
bakery product
influence
functional ingredients
development pathways
раціональне харчування
користь
хлібобулочні вироби
вплив
функціональні інгредієнти
шляхи розвитку
Issue Date: 2024
Citation: Cherednychenko K., Salamatina O. New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 82-84.
Abstract: The work raises the question of the usefulness and necessity of the use of bakery products and their impact on human health. An analysis of the influence of the use of functional ingredients in the manufacture of bakery products has been carried out/ Current ways of development of the bakery industry are characterized.
-
У роботі порушено питання користі та необхідності вживання хлібобулочних виробів і їх вплив на здоров’я людини. Проведено аналіз впливу використання функціональних інгредієнтів при виготовленні хлібобулочних виробів. Охарактеризовано актуальні шляхи розвитку хлібобулочної галузі.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Appears in Collections:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-mizhnar-2024-82-84.pdf638,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.