Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чередниченко, К. М. | - |
dc.contributor.author | Cherednychenko, Kateryna | - |
dc.contributor.author | Саламатіна, Ольга Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Salamatina, Olga | - |
dc.date.accessioned | 2024-05-21T10:09:52Z | - |
dc.date.available | 2024-05-21T10:09:52Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Cherednychenko K., Salamatina O. New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 82-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783 | - |
dc.description.abstract | The work raises the question of the usefulness and necessity of the use of bakery products and their impact on human health. An analysis of the influence of the use of functional ingredients in the manufacture of bakery products has been carried out/ Current ways of development of the bakery industry are characterized. | uk_UA |
dc.description.abstract | - | - |
dc.description.abstract | У роботі порушено питання користі та необхідності вживання хлібобулочних виробів і їх вплив на здоров’я людини. Проведено аналіз впливу використання функціональних інгредієнтів при виготовленні хлібобулочних виробів. Охарактеризовано актуальні шляхи розвитку хлібобулочної галузі. | - |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | rational nutrition | uk_UA |
dc.subject | benefit | uk_UA |
dc.subject | bakery product | uk_UA |
dc.subject | influence | uk_UA |
dc.subject | functional ingredients | uk_UA |
dc.subject | development pathways | uk_UA |
dc.subject | раціональне харчування | uk_UA |
dc.subject | користь | uk_UA |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
dc.subject | вплив | uk_UA |
dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
dc.subject | шляхи розвитку | uk_UA |
dc.title | New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio | uk_UA |
dc.title.alternative | Новітні технології і особливості виробництва хлібобулочних виробів нового покоління | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024 Статті (Факультет культури і виховання) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-mizhnar-2024-82-84.pdf | 638,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.