Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧередниченко, К. М.-
dc.contributor.authorCherednychenko, Kateryna-
dc.contributor.authorСаламатіна, Ольга Олександрівна-
dc.contributor.authorSalamatina, Olga-
dc.date.accessioned2024-05-21T10:09:52Z-
dc.date.available2024-05-21T10:09:52Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationCherednychenko K., Salamatina O. New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 82-84.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783-
dc.description.abstractThe work raises the question of the usefulness and necessity of the use of bakery products and their impact on human health. An analysis of the influence of the use of functional ingredients in the manufacture of bakery products has been carried out/ Current ways of development of the bakery industry are characterized.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractУ роботі порушено питання користі та необхідності вживання хлібобулочних виробів і їх вплив на здоров’я людини. Проведено аналіз впливу використання функціональних інгредієнтів при виготовленні хлібобулочних виробів. Охарактеризовано актуальні шляхи розвитку хлібобулочної галузі.-
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectrational nutritionuk_UA
dc.subjectbenefituk_UA
dc.subjectbakery productuk_UA
dc.subjectinfluenceuk_UA
dc.subjectfunctional ingredientsuk_UA
dc.subjectdevelopment pathwaysuk_UA
dc.subjectраціональне харчуванняuk_UA
dc.subjectкористьuk_UA
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UA
dc.subjectвпливuk_UA
dc.subjectфункціональні інгредієнтиuk_UA
dc.subjectшляхи розвиткуuk_UA
dc.titleNew technologies and features of the production of bakery products of the new generatiouk_UA
dc.title.alternativeНовітні технології і особливості виробництва хлібобулочних виробів нового поколінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-mizhnar-2024-82-84.pdf638,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.