Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Назва: New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio
Інші назви: Новітні технології і особливості виробництва хлібобулочних виробів нового покоління
Автори: Чередниченко, К. М.
Cherednychenko, Kateryna
Саламатіна, Ольга Олександрівна
Salamatina, Olga
Ключові слова: rational nutrition
benefit
bakery product
influence
functional ingredients
development pathways
раціональне харчування
користь
хлібобулочні вироби
вплив
функціональні інгредієнти
шляхи розвитку
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Cherednychenko K., Salamatina O. New technologies and features of the production of bakery products of the new generatio. Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України = General Aspects оf Innovation Development оf Education in the Context оf International Cooperation оf Ukraine : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 25-26 квітня 2024 р.) Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 82-84.
Короткий огляд (реферат): The work raises the question of the usefulness and necessity of the use of bakery products and their impact on human health. An analysis of the influence of the use of functional ingredients in the manufacture of bakery products has been carried out/ Current ways of development of the bakery industry are characterized.
-
У роботі порушено питання користі та необхідності вживання хлібобулочних виробів і їх вплив на здоров’я людини. Проведено аналіз впливу використання функціональних інгредієнтів при виготовленні хлібобулочних виробів. Охарактеризовано актуальні шляхи розвитку хлібобулочної галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17783
Розташовується у зібраннях:Загальні аспекти інноваційного розвитку освітньої галузі в контексті міжнародного співробітництва України-2024
Статті (Факультет культури і виховання)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zb-mizhnar-2024-82-84.pdf638,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.