Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793
Назва: Біохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функції
Автори: Бабич, Олександр Анатолійович
Babych, Oleksandr
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Бабич Олександр. Біохімія. Лекція №3. Білки, особливості будови та функції. YouTube. 2022. URL: https://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=uu31s9RZWBAp7qaQ
Короткий огляд (реферат): В лекції розповідаються про амінокислотний склад білків, види амінокислот та їх класифікація та способи ідентифікації, рівні структурної організації білкових молекул, класифікація білків та їх функції. Відео в прискореному режимі, для відтворення в стандартній швидкості вибрати 0,75. 0:20 Визначення білків. Функціональні групи білків та їх властивості 2:40 Будова та амінокислотний склад білків 12:25 Властивості протеїногенних амінокислот 27:30 Рівні структурної організації білкових молекул. Типи звязків, які забезпечують рівні структурної організації білків 46:40 Фізико-хімічні властивості білків 53:30 Класифікація білків 56:15 Функції білків
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17793
-
https://youtu.be/QLYQWfZw2Ks?si=v7mIsb1smQx9mvwe
Розташовується у зібраннях:Відеолекції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білки, особливості будови та функції.pdf140,8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.