Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798
Назва: | Біохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментена |
Автори: | Бабич, Олександр Анатолійович Babych, Oleksandr |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Бабич Олександр. Біохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментена. YouTube. 2023. URL: https://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=xYsQeTiTFolqQO4M |
Короткий огляд (реферат): | У відео-лекції розповідається про основні закономірності ферментативної кінетики, виведення константи Міхаеліса та рівняння Міхаеліса-Ментена, яке показує залежність швидкості ферментативної реакції від константи Міхаеліса, максимально можливої швидкості та від концентрації субстрату. Рівняння Міхаеліса-Ментена є основним кінетичним рівнянням ферментативного процесу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798 - https://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=OQrgYJmK-H3Og2Si |
Розташовується у зібраннях: | Відеолекції |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості ферментативної кінетики.pdf | 126,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.