Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБабич, Олександр Анатолійович-
dc.contributor.authorBabych, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-05-21T12:25:52Z-
dc.date.available2024-05-21T12:25:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБабич Олександр. Біохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментена. YouTube. 2023. URL: https://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=xYsQeTiTFolqQO4Muk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798-
dc.identifier.uri--
dc.identifier.urihttps://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=OQrgYJmK-H3Og2Si-
dc.description.abstractУ відео-лекції розповідається про основні закономірності ферментативної кінетики, виведення константи Міхаеліса та рівняння Міхаеліса-Ментена, яке показує залежність швидкості ферментативної реакції від константи Міхаеліса, максимально можливої швидкості та від концентрації субстрату. Рівняння Міхаеліса-Ментена є основним кінетичним рівнянням ферментативного процесу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleБіохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментенаuk_UA
dc.typeVideouk_UA
Розташовується у зібраннях:Відеолекції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості ферментативної кінетики.pdf126,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.