Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798
Назва: Біохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментена
Автори: Бабич, Олександр Анатолійович
Babych, Oleksandr
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Бабич Олександр. Біохімія. Особливості ферментативної кінетики. Виведення рівняння Міхаеліса-Ментена. YouTube. 2023. URL: https://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=xYsQeTiTFolqQO4M
Короткий огляд (реферат): У відео-лекції розповідається про основні закономірності ферментативної кінетики, виведення константи Міхаеліса та рівняння Міхаеліса-Ментена, яке показує залежність швидкості ферментативної реакції від константи Міхаеліса, максимально можливої швидкості та від концентрації субстрату. Рівняння Міхаеліса-Ментена є основним кінетичним рівнянням ферментативного процесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17798
-
https://youtu.be/te0TQeHpT7s?si=OQrgYJmK-H3Og2Si
Розташовується у зібраннях:Відеолекції

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Особливості ферментативної кінетики.pdf126,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.