Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Назва: Технологія виробництва продукції аквакультури
Автори: Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія виробництва продукції аквакультури : методичні рекомендації для самостійного вивчення дисципліни (модуль І «Основи іхтіології») здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. А. Данильчук. Миколаїв : МНАУ, 2024. 109 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/17802
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tvpa-sam-vivch-204-bak-2024.pdf2,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.