Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГончаренко, Ірина Василівна-
dc.contributor.authorHoncharenko, Iryna-
dc.date.accessioned2024-06-03T12:12:45Z-
dc.date.available2024-06-03T12:12:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГончаренко І. В. Системний підхід до безпеки харчових продуктів відповідно до стандарту BRC Global Standard For Food Safety. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 267-269. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-85.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18245-
dc.identifier.uri--
dc.identifier.urihttps://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-85-
dc.description.abstractПосилення вимог до харчової безпечності постійно спричинює пошук підприємствами рішень, гарантовано розширюють можливості управління ризиками, сприяють виходу на нові ринки, зокрема, доступ до найбільших торгових мереж, забезпечують більш ефективну операційну діяльність (внаслідок скорочення витрат і зростання продуктивності) і здатність зміцнити репутацію. Тому запропоновано реалізацію системного підходу до безпеки харчових продуктів шляхом запровадження Стандарту BRC Global Standard for Food Safety який включає гарантований контроль безпеки продукції, забезпечує зростання довіри споживачів та партнерів, поліпшення іміджу компанії та ефективне управління ланцюгом постачання.uk_UA
dc.description.abstract--
dc.description.abstractThe increasing demands for food safety continually drive enterprises to seek solutions that guarantee expanded risk management capabilities, facilitate entry into new markets, notably accessing major trading networks, ensure more efficient operational activities (through cost reduction and productivity growth), and enhance reputation. Therefore, the implementation of a systematic approach to food product safety through the adoption of the BRC Global Standard for Food Safety is proposed. This standard encompasses assured control over product safety, fosters consumer and partner trust, improves company image, and enables effective supply chain management.-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectстандартuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectstandarduk_UA
dc.titleСистемний підхід до безпеки харчових продуктів відповідно до стандарту BRC Global Standard For Food Safetyuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-267-269.pdf611,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.