Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18245
Назва: Системний підхід до безпеки харчових продуктів відповідно до стандарту BRC Global Standard For Food Safety
Автори: Гончаренко, Ірина Василівна
Honcharenko, Iryna
Ключові слова: управління
безпека
харчові продукти
стандарт
management
safety
food products
standard
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гончаренко І. В. Системний підхід до безпеки харчових продуктів відповідно до стандарту BRC Global Standard For Food Safety. Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум = Food security of Ukraine in the conditions of the war and post-war recovery: global and national dimensions. International forum : доповіді учасників міжнародної науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 30-31 травня 2024 р.) / Міністерство освіти і науки України ; Миколаївський національний аграрний університет. Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 267-269. DOI: https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-85.
Короткий огляд (реферат): Посилення вимог до харчової безпечності постійно спричинює пошук підприємствами рішень, гарантовано розширюють можливості управління ризиками, сприяють виходу на нові ринки, зокрема, доступ до найбільших торгових мереж, забезпечують більш ефективну операційну діяльність (внаслідок скорочення витрат і зростання продуктивності) і здатність зміцнити репутацію. Тому запропоновано реалізацію системного підходу до безпеки харчових продуктів шляхом запровадження Стандарту BRC Global Standard for Food Safety який включає гарантований контроль безпеки продукції, забезпечує зростання довіри споживачів та партнерів, поліпшення іміджу компанії та ефективне управління ланцюгом постачання.
-
The increasing demands for food safety continually drive enterprises to seek solutions that guarantee expanded risk management capabilities, facilitate entry into new markets, notably accessing major trading networks, ensure more efficient operational activities (through cost reduction and productivity growth), and enhance reputation. Therefore, the implementation of a systematic approach to food product safety through the adoption of the BRC Global Standard for Food Safety is proposed. This standard encompasses assured control over product safety, fosters consumer and partner trust, improves company image, and enables effective supply chain management.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18245
-
https://doi.org/10.31521/978-617-7149-78-0-85
Розташовується у зібраннях:Продовольча безпека України в умовах війни і післявоєнного відновлення: глобальні та національні виміри. Міжнародний форум - 2024
Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
prodovolcha-bezpeka-ukrayini-2024-267-269.pdf611,52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.