Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422
Назва: | HACCP System |
Інші назви: | Система HACCP |
Автори: | Пономаренко, Наталя Григорівна, науковий керівник Ponomarenko, Natalia, scientific director Servetnyk, D. Серветник, Д. В. |
Ключові слова: | HACCP Kontrollpunkte Lebensmittelhygiene контрольні точки гігієна харчових продуктів |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Servetnyk D. HACCP System. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 92-93. |
Короткий огляд (реферат): | In der modernen Welt gewinnt der Trend zur gesunden Ernährung immer mehr an
Bedeutung. Essen spielt eine der wichtigsten Rollen in unserem Leben. Auch der weltweite Trend zu
Essenslieferungen, Essen zum Mitnehmen und öffentlichen Catering-Einrichtungen gewinnt an
Dynamik. In diesem Zusammenhang werden wir darüber nachdenken, wie das HACCP-System in
öffentlichen Gastronomiebetrieben eingehalten werden kann, ein System, das die Sicherheit von
Produkten durch die Kontrolle gefährlicher Faktoren gewährleistet. - У сучасному світі тенденція здорового харчування набирає великих обертів. Харчування відіграє одну з найважливіших ролей у нашому житті. Також неабияких обертів набирає світова тенденція доставки їжі, їжі на виніс та заклади громадського харчування. У цьому контексті розглянемо, як варто дотримуватися системи НАССР у закладах громадського харчування, системи, яка гарантує безпечність продукції шляхом контролю небезпечних чинників. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422 |
Розташовується у зібраннях: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-92-93.pdf | 451,6 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.