Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422
Title: HACCP System
Other Titles: Система HACCP
Authors: Пономаренко, Наталя Григорівна, науковий керівник
Ponomarenko, Natalia, scientific director
Servetnyk, D.
Серветник, Д. В.
Keywords: HACCP
Kontrollpunkte
Lebensmittelhygiene
контрольні точки
гігієна харчових продуктів
Issue Date: 2024
Citation: Servetnyk D. HACCP System. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 92-93.
Abstract: In der modernen Welt gewinnt der Trend zur gesunden Ernährung immer mehr an Bedeutung. Essen spielt eine der wichtigsten Rollen in unserem Leben. Auch der weltweite Trend zu Essenslieferungen, Essen zum Mitnehmen und öffentlichen Catering-Einrichtungen gewinnt an Dynamik. In diesem Zusammenhang werden wir darüber nachdenken, wie das HACCP-System in öffentlichen Gastronomiebetrieben eingehalten werden kann, ein System, das die Sicherheit von Produkten durch die Kontrolle gefährlicher Faktoren gewährleistet.
-
У сучасному світі тенденція здорового харчування набирає великих обертів. Харчування відіграє одну з найважливіших ролей у нашому житті. Також неабияких обертів набирає світова тенденція доставки їжі, їжі на виніс та заклади громадського харчування. У цьому контексті розглянемо, як варто дотримуватися системи НАССР у закладах громадського харчування, системи, яка гарантує безпечність продукції шляхом контролю небезпечних чинників.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422
Appears in Collections:Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024
Статті (Факультет культури і виховання)
Статті студентів МНАУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb-st-2024-92-93.pdf451,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.