Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422
Title: | HACCP System |
Other Titles: | Система HACCP |
Authors: | Пономаренко, Наталя Григорівна, науковий керівник Ponomarenko, Natalia, scientific director Servetnyk, D. Серветник, Д. В. |
Keywords: | HACCP Kontrollpunkte Lebensmittelhygiene контрольні точки гігієна харчових продуктів |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Servetnyk D. HACCP System. Матеріали студентської конференції Миколаївського національного аграрного університету (м. Миколаїв, 21 березня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 92-93. |
Abstract: | In der modernen Welt gewinnt der Trend zur gesunden Ernährung immer mehr an
Bedeutung. Essen spielt eine der wichtigsten Rollen in unserem Leben. Auch der weltweite Trend zu
Essenslieferungen, Essen zum Mitnehmen und öffentlichen Catering-Einrichtungen gewinnt an
Dynamik. In diesem Zusammenhang werden wir darüber nachdenken, wie das HACCP-System in
öffentlichen Gastronomiebetrieben eingehalten werden kann, ein System, das die Sicherheit von
Produkten durch die Kontrolle gefährlicher Faktoren gewährleistet. - У сучасному світі тенденція здорового харчування набирає великих обертів. Харчування відіграє одну з найважливіших ролей у нашому житті. Також неабияких обертів набирає світова тенденція доставки їжі, їжі на виніс та заклади громадського харчування. У цьому контексті розглянемо, як варто дотримуватися системи НАССР у закладах громадського харчування, системи, яка гарантує безпечність продукції шляхом контролю небезпечних чинників. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18422 |
Appears in Collections: | Cтудентська конференція кафедри іноземних мов Миколаївського національного аграрного університету - 2024 Статті (Факультет культури і виховання) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zb-st-2024-92-93.pdf | 451,6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.