Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Стабніков, Віктор Петрович, науковий керівник | - |
dc.contributor.author | Рукавиця, Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T09:13:57Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T09:13:57Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Рукавиця Д. Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівн. В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 53 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 9 таблиць та 6 рисунків. Тема дипломної роботи: «Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на характеристики сметани Мета досліджень – визначити біологічні агенти для виробництва функціональної сметани шляхом вибору пробіотичних штамів з різномантними пробіотичними ефектами. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Виконати аналіз ринку сметанної продукції,а також заквашувальних композицій 2. Оцінити тенденції ринку, визначивши потенціний його розвиток в майбутньому задля визначення потреби в біотехнологічному виробництві заквашувальної композиції для виробництва функціональної сметани 3. Обрати біологічні агенти, які будуть відповідати вимогам по закваскам, а також по пробіотичним продуктам, визначити вплив обраних біологічних агентів та властивості, які вони будуть надавати кінцевому функціональному продукту 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Рукавиця.pdf | 699,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.