Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСтабніков, Віктор Петрович, науковий керівник-
dc.contributor.authorРукавиця, Д.-
dc.date.accessioned2024-08-22T09:13:57Z-
dc.date.available2024-08-22T09:13:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationРукавиця Д. Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівн. В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 53 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 9 таблиць та 6 рисунків. Тема дипломної роботи: «Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на характеристики сметани Мета досліджень – визначити біологічні агенти для виробництва функціональної сметани шляхом вибору пробіотичних штамів з різномантними пробіотичними ефектами. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Виконати аналіз ринку сметанної продукції,а також заквашувальних композицій 2. Оцінити тенденції ринку, визначивши потенціний його розвиток в майбутньому задля визначення потреби в біотехнологічному виробництві заквашувальної композиції для виробництва функціональної сметани 3. Обрати біологічні агенти, які будуть відповідати вимогам по закваскам, а також по пробіотичним продуктам, визначити вплив обраних біологічних агентів та властивості, які вони будуть надавати кінцевому функціональному продукту 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОсобливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметаниuk_UA
dc.typePreprintuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Рукавиця.pdf699,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.