Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590
Назва: Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани
Автори: Стабніков, Віктор Петрович, науковий керівник
Рукавиця, Д.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Рукавиця Д. Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 162 – «Біотехнології та біоінженерія» / наук. керівн. В. Стабніков. Миколаїв : МНАУ, 2024. 58 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційну роботу виконано в об’єму 59 сторінок друкованого тексту, з використанням 53 бібліографічних джерел спеціальної, додаткової літератури та періодичних видань. До роботи внесено 9 таблиць та 6 рисунків. Тема дипломної роботи: «Особливості одержання заквашувальної композиції для виробництва сметани». Об’єкт досліджень – технологічний процес виробництва сметани, її біохімічні та мікробіологічні показники. Предмет досліджень – аналіз ступеня впливу виду закваски на характеристики сметани Мета досліджень – визначити біологічні агенти для виробництва функціональної сметани шляхом вибору пробіотичних штамів з різномантними пробіотичними ефектами. Для виконання мети були поставлені наступні завдання: 1. Виконати аналіз ринку сметанної продукції,а також заквашувальних композицій 2. Оцінити тенденції ринку, визначивши потенціний його розвиток в майбутньому задля визначення потреби в біотехнологічному виробництві заквашувальної композиції для виробництва функціональної сметани 3. Обрати біологічні агенти, які будуть відповідати вимогам по закваскам, а також по пробіотичним продуктам, визначити вплив обраних біологічних агентів та властивості, які вони будуть надавати кінцевому функціональному продукту 4. Оцінити готовий продукт за біохімічними, органлептичними та мікробіологічними показниками. Методи дослідження – загальноприйняті стандартні біохімічні та мікробіологічні методи та метод порівняльного аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18590
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Рукавиця.pdf699,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.