Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607
Назва: Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв
Автори: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Звєрєва, Л.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Звєрєва Л. Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 47 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається із семи розділів – вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 48 сторінках та містить 10 таблиць, 12 формул і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 30 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва ковбасних виробів ТОВ «Алиманика» м. Миколаїв». Метою роботи є оцінити технологію виробництва ковбасних виробів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент ковбас; проаналізувати технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних виробів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сирокопчених ковбасних виробів ; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва сирокопчених ковбасних продуктів ; визначено основну сировину для виготовлення ковбасних виробів , проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. На основі отриманих даних були сформульовані висновки та пропозиції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18607
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Звєрєва.pdf566,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.