Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615
Title: Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Authors: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Мельниченко, Р.
Issue Date: 2024
Citation: Мельниченко Р. Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 55 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 54 сторінках та містить 11 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 24 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою роботи є удосконалення технології виробництва кисломолочного сирного десерту з додаванням шоколаду та перцю чилі. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент продукції; проаналізувати технологічну схему виробництва сиркового десерту, розрахувати масу сировини для виготовлення сиркового десерту; розрахувати необхідну кількість технологічного обладнання; визначити площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сиркового десерту; оцінити та проаналізувати якість готового продукту; визначити чисельність працівників виробництва; обчислити витрати ресурсів на виробництво продукції; обґрунтувати будівельні рішення. У результаті досліджень сирковий десерт має гарний зовнішній вигляд, консистенція сирного виробу м’яка, ніжна, коричневого кольору без пустот та має гарний смак. Висновки та пропозиції підготовлені на основі здобутих результатів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Мельниченко.pdf469 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.