Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ziuzko, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Мельниченко, Р. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T07:34:41Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T07:34:41Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мельниченко Р. Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 54 сторінках та містить 11 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 24 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою роботи є удосконалення технології виробництва кисломолочного сирного десерту з додаванням шоколаду та перцю чилі. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент продукції; проаналізувати технологічну схему виробництва сиркового десерту, розрахувати масу сировини для виготовлення сиркового десерту; розрахувати необхідну кількість технологічного обладнання; визначити площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сиркового десерту; оцінити та проаналізувати якість готового продукту; визначити чисельність працівників виробництва; обчислити витрати ресурсів на виробництво продукції; обґрунтувати будівельні рішення. У результаті досліджень сирковий десерт має гарний зовнішній вигляд, консистенція сирного виробу м’яка, ніжна, коричневого кольору без пустот та має гарний смак. Висновки та пропозиції підготовлені на основі здобутих результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Мельниченко.pdf | 469 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.