Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615
Назва: Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»
Автори: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Мельниченко, Р.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Мельниченко Р. Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв» : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 55 с.
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається зі вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 54 сторінках та містить 11 таблиць і 1 рисунок. Список використаної літератури складає 24 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва сиркових десертів в умовах ПрАТ «Лакталіс-Миколаїв»». Метою роботи є удосконалення технології виробництва кисломолочного сирного десерту з додаванням шоколаду та перцю чилі. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент продукції; проаналізувати технологічну схему виробництва сиркового десерту, розрахувати масу сировини для виготовлення сиркового десерту; розрахувати необхідну кількість технологічного обладнання; визначити площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва сиркового десерту; оцінити та проаналізувати якість готового продукту; визначити чисельність працівників виробництва; обчислити витрати ресурсів на виробництво продукції; обґрунтувати будівельні рішення. У результаті досліджень сирковий десерт має гарний зовнішній вигляд, консистенція сирного виробу м’яка, ніжна, коричневого кольору без пустот та має гарний смак. Висновки та пропозиції підготовлені на основі здобутих результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18615
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР_Мельниченко.pdf469 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.