Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18623
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник | - |
dc.contributor.advisor | Ziuzko, Alla, scientific director | - |
dc.contributor.author | Турович, С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-23T09:17:49Z | - |
dc.date.available | 2024-08-23T09:17:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Турович С. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 49 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18623 | - |
dc.description.abstract | Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 49 сторінках та містить 9 таблиць і 1 рисунок. Список використаних джерел складає 36 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв. Метою роботи є оцінити технологію виробництва напівфабрикатів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент напівфабрикатів; проаналізувати технологічну схему виробництва пельменів, визначити основну сировину для виготовлення напівфабрикатів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва пельменів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва пельменів; визначено основну сировину для виготовлення напівфабрикатів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв | uk_UA |
dc.type | Preprint | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Турович .pdf | 463,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.