Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18623
Title: Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв
Authors: Зюзько, Алла Валентинівна, науковий керівник
Ziuzko, Alla, scientific director
Турович, С.
Issue Date: 2024
Citation: Турович С. Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 – «Хaрчoвi технoлoгiї» / наук. керівн. А. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 49 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота складається із вступу, огляду літератури, матеріалу та об’єкту досліджень, результатів досліджень, висновків, пропозицій, списку використаних джерел. Робота викладена на 49 сторінках та містить 9 таблиць і 1 рисунок. Список використаних джерел складає 36 джерел. Тема кваліфікаційної роботи: «Технологія виробництва виробів із тіста в умовах ФОП «Берестова О. В.» м. Миколаїв. Метою роботи є оцінити технологію виробництва напівфабрикатів. Завдання досліджень: обґрунтувати асортимент напівфабрикатів; проаналізувати технологічну схему виробництва пельменів, визначити основну сировину для виготовлення напівфабрикатів; розрахувати кількість технологічного обладнання; розрахувати площу виробничих приміщень; описати технологію виробництва пельменів; оцінити якість готового продукту; розрахувати чисельність працівників виробництва; розрахувати витрати ресурсів на виробництво продукції. У результаті досліджень проаналізовано технологічну схему виробництва пельменів; визначено основну сировину для виготовлення напівфабрикатів, проведено розрахунки технологічного обладнання, виробничих площ, чисельності працівників та витрат ресурсів на виробництво, оцінено якість готового продукту. Висновки та пропозиції зроблено на підставі одержаних результатів.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18623
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КР_Турович .pdf463,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.