Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657
Назва: | Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району |
Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна, науковий керівник Kalinichenko, Galina, scientific director Кузвєсова, Н. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Кузвєсова Н. Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району : кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 204 - «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» / наук. керівн. Г. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 60 с. |
Короткий огляд (реферат): | Кваліфікаційну роботу виконано на 55 сторінках комп’ютерного тексту з використанням 39 літературних джерел. До роботи внесено 13 таблиць, 2 рисунки і 4 додатків. При виконанні кваліфікаційної роботи на тему: «Технологія виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району» об’єктом досліджень були чистопородні корови української червоної молочної порода породи. Метою даної роботи стало проведення аналізу технології виробництва молока в умовах ДП «Племрепродуктор «Степове» Миколаївського району та розробка заходів щодо її удосконалення. Для реалізації зазначеної мети було поставлено наступні завдання: проаналізувати молочну продуктивність корів різного віку; надати аналіз відтворної здатності корів молочного стада; проаналізувати рівень годівлі лактуючих корів у зимовий та літній періоди; проаналізувати умови утримання корів стада; вивчити вплив різних генотипів на молочну продуктивність корів. Обробка результатів досліджень здійснювалася методами варіаційної статистики. Впровадження нової технології завдяки використанню збалансованих та оптимізованих раціонів годівлі корів у літній та зимовий періоди, правильної організації відтворення стада та використанню більш продуктивних тварин української червоної молочної породи сприятиме підвищенню середніх надоїв на 1 голову і зменшенню собівартості виробництва 1 ц молока. Це у свою чергу сприятиме збільшенню рентабельності виробництва продукції скотарства. Пропозиції щодо удосконалення технології виробництва молока були розглянуті в господарстві фахівцями з тваринництва і визнані слушними для впровадження у виробництво. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18657 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР_Кузвєсова.pdf | 491,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.