Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898
Назва: Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору
Автори: Сирцева, Світлана Володимирівна, науковий керівник
Syrtseva, Svitlana, scientific director
Божнюк, Н. В.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Божнюк Н. В. Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору. Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : матеріали Х Міжнародної студентської наукової конференції (м. Львів, 24 жовтня 2024 року). Львів : Національний університет «Львівська політехніка», 2024. С. 114-116.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898
Розташовується у зібраннях:Статті (Обліково-фінансовий факультет)
Статті студентів МНАУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk-stud-konf-2024-114-116.pdf604,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.