Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898
Назва: | Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору |
Автори: | Сирцева, Світлана Володимирівна, науковий керівник Syrtseva, Svitlana, scientific director Божнюк, Н. В. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Божнюк Н. В. Вдосконалення контролю якості продуктів харчування суб’єктів державного сектору. Облік, аналіз і контроль в управлінні суб’єктами економіки : матеріали Х Міжнародної студентської наукової конференції (м. Львів, 24 жовтня 2024 року). Львів : Національний університет «Львівська політехніка», 2024. С. 114-116. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18898 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Обліково-фінансовий факультет) Статті студентів МНАУ |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zbirnyk-stud-konf-2024-114-116.pdf | 604,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.