Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18905
Title: | Оцінка корпоративної ризик-культури та методів ризик-менеджменту на підприємствах |
Other Titles: | Assessment of corporate risk culture and risk management methods at enterprises |
Authors: | Дідняк, Анастасія Валеріївна Курепін, Вячеслав Миколайович Didniak, Anastasia Kurepin, Viacheslav |
Keywords: | ризики ризик-культура базові знання і навички ризик-менеджмент розвиток навичок співробітники risks risk culture basic knowledge and skills risk management skill development employees |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Дідняк А. В., Курепін В. М. Оцінка корпоративної ризик-культури та методів ризик-менеджменту на підприємствах. OSHAgro - 2024 : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Київ, 30 вересня 2024 року). Київ : МОН України, Національний університет біоресурсів і природокористування України, Науково-виробничий журнал «Охорона праці», Європейське співтовариство з охорони, 2024. С. 10-12. |
Abstract: | У операційній діяльності будь-яких підприємств при прийнятті управлінських рішень ризики та можливості завжди повинні мати оптимальне співвідношення. В свою чергу оптимальне співвідношення залежить від рівня обізнаності та залучення співробітників до процесів ризик-менеджменту - рівня корпоративної ризик-культури. In the operational activities of any enterprises, when making management decisions, risks and opportunities must always have an optimal ratio. In turn, the optimal ratio depends on the level of awareness and involvement of employees in risk management processes - the level of corporate risk culture. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18905 |
Appears in Collections: | Статті (Інженерно-енергетичний факультет) Статті студентів МНАУ |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез OSHAgro_2024-10-12.pdf | 228,95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.