Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910| Назва: | Технологія виробництва продукції свинарства | 
| Автори: | Калиниченко, Галина Іванівна Kalinichenko, Galina | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Бібліографічний опис: | Технологія виробництва продукції свинарства : курс лекцій з вивчення дисципліни для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОПП «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» спеціальності 204 – «ТВППТ» денної та заочної форми здобуття вищої освіти / уклад. Г. І. Калиниченко. Миколаїв : МНАУ, 2024. 66 с. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18910 | 
| Розташовується у зібраннях: | Конспекти та курси лекцій (Факультет ТВППТСБ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| tvps-204-lekcz-bak-2024.pdf | 818,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

