Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979
Title: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості |
Authors: | Шевчук, Наталя Петрівна Shevchuk, Natalya Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Зюзько, Алла Валентинівна Ziuzko, Alla |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : методичні рекомендації для лабораторних та практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 19 с. |
URI: | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979 |
Appears in Collections: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tpkh-181-mag-lab-2024.pdf | 865,92 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.