Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шевчук, Наталя Петрівна | - |
dc.contributor.author | Shevchuk, Natalya | - |
dc.contributor.author | Петрова, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Petrova, Olena | - |
dc.contributor.author | Зюзько, Алла Валентинівна | - |
dc.contributor.author | Ziuzko, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-20T07:17:07Z | - |
dc.date.available | 2024-11-20T07:17:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : методичні рекомендації для лабораторних та практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 19 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tpkh-181-mag-lab-2024.pdf | 865,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.