Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979
Назва: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості
Автори: Шевчук, Наталя Петрівна
Shevchuk, Natalya
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Зюзько, Алла Валентинівна
Ziuzko, Alla
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Технологія продуктів харчування для людей різних вікових груп і професійної зайнятості : методичні рекомендації для лабораторних та практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Харчові технології» спеціальності 181 – «Харчові технології» денної форми здобуття вищої освіти / уклад. Н. П. Шевчук, О. І. Петрова, А. В. Зюзько. Миколаїв : МНАУ, 2024. 19 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/18979
Розташовується у зібраннях:Методичні рекомендації (Факультет ТВППТСБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tpkh-181-mag-lab-2024.pdf865,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.