Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБурковська Анна Іванівна, науковий керівник-
dc.contributor.advisorBurkovskaia Anna, scientific director-
dc.contributor.authorКучеренко, А.-
dc.date.accessioned2024-11-26T11:48:32Z-
dc.date.available2024-11-26T11:48:32Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКучеренко А. Управління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпеки. Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін: збірник наукових праць VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Полтава, 31 жовтня 2024 р.) / Полтавський державний аграрний університет. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 1228-1229.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleУправління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпекиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кучеренко.pdf497,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.