Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042
Title: Управління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпеки
Authors: Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник
Burkovskaia Anna, scientific director
Кучеренко, А.
Issue Date: 2024
Citation: Кучеренко А. Управління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпеки. Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін: збірник наукових праць VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Полтава, 31 жовтня 2024 р.) / Полтавський державний аграрний університет. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 1228-1229.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042
Appears in Collections:Статті (Факультет менеджменту)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кучеренко.pdf497,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.