Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042
Назва: | Управління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпеки |
Автори: | Бурковська Анна Іванівна, науковий керівник Burkovskaia Anna, scientific director Кучеренко, А. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Кучеренко А. Управління безпечністю харчових продуктів як складовою продовольчої безпеки. Бухгалтерський облік, контроль та аналіз в умовах інституційних змін: збірник наукових праць VIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції. (м. Полтава, 31 жовтня 2024 р.) / Полтавський державний аграрний університет. Полтава : ПДАУ, 2024. С. 1228-1229. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19042 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кучеренко.pdf | 497,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.