Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094| Назва: | Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом | 
| Автори: | Карбовничий, І. Р. | 
| Дата публікації: | 2024 | 
| Бібліографічний опис: | Карбовничий І. Р. Використання інформаційних технологій в управлінні ресторанним бізнесом. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 377-379 | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19094 | 
| Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Збірка-377-379.pdf | 477,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.