Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103
Назва: | Управління змінами в сфері ресторанної справи |
Автори: | Крайній, Володимир Олексійович, науковий керівник Krainii, Volodymyr, scientific director Вершинін М. П., М. П. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Вершинін М. П. Управління змінами в сфері ресторанної справи. Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції : матеріали Х Всеукраїнської науково-практичної конференції (м. Миколаїв, 23-25 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 364-366 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19103 |
Розташовується у зібраннях: | Екологічні та соціальні аспекти розвитку економіки в умовах євроінтеграції - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірка-364-366.pdf | 602,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.