Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Title: А. с. 131538. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості
Authors: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Issue Date: 2024
Citation: А. с. 131538. Фактори які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості / А. О. Бондар. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 21.11.2024.
URI: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Appears in Collections:Авторські свідоцтва

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1_22230000020240892820190936211124.pdf933,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.