Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:02:07Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:02:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | А. с. 131538. Фактори які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості / А. О. Бондар. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 21.11.2024. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | А. с. 131538. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Авторські свідоцтва |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1_22230000020240892820190936211124.pdf | 933,19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.