Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бондар, Алла Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Bondar, Alla | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T09:02:07Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T09:02:07Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | А. с. 131538. Фактори які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості / А. О. Бондар. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 21.11.2024. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365 | - |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | А. с. 131538. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Авторські свідоцтва |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
1_22230000020240892820190936211124.pdf | 933,19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.