Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБондар, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorBondar, Alla-
dc.date.accessioned2024-12-17T09:02:07Z-
dc.date.available2024-12-17T09:02:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationА. с. 131538. Фактори які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості / А. О. Бондар. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 21.11.2024.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleА. с. 131538. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловостіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_22230000020240892820190936211124.pdf933,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.