Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Назва: А. с. 131538. Фактори, які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості
Автори: Бондар, Алла Олександрівна
Bondar, Alla
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: А. с. 131538. Фактори які погіршують якість продуктів в харчовій промисловості / А. О. Бондар. Готельно-ресторанний та туристичний бізнес в Україні: проблеми та перспективи розвитку : матеріали всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції (м. Миколаїв, 24-25 квітня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С. 79-81. Український національний офіс інтелектуальної власності та інновацій. 21.11.2024.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19365
Розташовується у зібраннях:Авторські свідоцтва

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1_22230000020240892820190936211124.pdf933,19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.