Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19537
Назва: | Роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей у майбутніх фахівців агропродовольчої сфери |
Автори: | Шарата, Наталія Григорівна, науковий керівник Sharata, Nataliya, scientific director Шелінгер, У. |
Ключові слова: | самоврядування лідерські якості агропродовольча сфера студентство здобувачі вищої освіти self-governance leadership qualities agro-food sector studentship students of higher education |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Шелінгер У. Роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей у майбутніх фахівців агропродовольчої сфери. Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукраїнської студ. інтернет-конф., (м. Миколаїв, 02-03 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С 368-370. |
Короткий огляд (реферат): | У статті проаналізовано особливості аграрного сектору розвинених країн, зокрема його самоврядні системи та співпрацю між державою й аграрними виробниками. Розглянуто роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей та управлінських навичок у здобувачів вищої освіти аграрного профілю. На конкретних прикладах показано, як участь студентів у самоврядних організаціях сприяє розвитку їхньої ініціативності, відповідальності, вмінь працювати в команді та вирішувати складні проблеми. Висвітлено значення міжнародного досвіду та практик для підготовки майбутніх фахівців агропродовольчої сфери. / The article analyzes the peculiarities of the developed countries’ agricultural sector, in particular its self-governing systems and cooperation between the state and agricultural producers. The role of student self-government in the formation of leadership qualities and management skills in students of higher education in the agrarian profile is considered. Concrete examples show how students' participation in self-governing organizations contributes to the development of their initiative, responsibility, ability to work in a team and solve complex problems. The importance of international experience and practices for the training of future specialists in the agro-food sector is highlighted. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19537 |
Розташовується у зібраннях: | Молодь, наука, бізнес - 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
молодь, наука, бізнес_2024-368-370.pdf | 521,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.