Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19537
Назва: Роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей у майбутніх фахівців агропродовольчої сфери
Автори: Шарата, Наталія Григорівна, науковий керівник
Sharata, Nataliya, scientific director
Шелінгер, У.
Ключові слова: самоврядування
лідерські якості
агропродовольча сфера
студентство
здобувачі вищої освіти
self-governance
leadership qualities
agro-food sector
studentship
students of higher education
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Шелінгер У. Роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей у майбутніх фахівців агропродовольчої сфери. Молодь, наука, бізнес : матеріали Всеукраїнської студ. інтернет-конф., (м. Миколаїв, 02-03 жовтня 2024 р.). Миколаїв : МНАУ, 2024. С 368-370.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано особливості аграрного сектору розвинених країн, зокрема його самоврядні системи та співпрацю між державою й аграрними виробниками. Розглянуто роль студентського самоврядування у формуванні лідерських якостей та управлінських навичок у здобувачів вищої освіти аграрного профілю. На конкретних прикладах показано, як участь студентів у самоврядних організаціях сприяє розвитку їхньої ініціативності, відповідальності, вмінь працювати в команді та вирішувати складні проблеми. Висвітлено значення міжнародного досвіду та практик для підготовки майбутніх фахівців агропродовольчої сфери. / The article analyzes the peculiarities of the developed countries’ agricultural sector, in particular its self-governing systems and cooperation between the state and agricultural producers. The role of student self-government in the formation of leadership qualities and management skills in students of higher education in the agrarian profile is considered. Concrete examples show how students' participation in self-governing organizations contributes to the development of their initiative, responsibility, ability to work in a team and solve complex problems. The importance of international experience and practices for the training of future specialists in the agro-food sector is highlighted.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19537
Розташовується у зібраннях:Молодь, наука, бізнес - 2024

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
молодь, наука, бізнес_2024-368-370.pdf521,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.