Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939
Назва: | Українським винам – належну конкурентоспроможність |
Автори: | Горбачов, В.С. |
Дата публікації: | 2005 |
Бібліографічний опис: | Горбачов В.С. Українським винам – належну конкурентоспроможність. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 1 (29). С. 88-93. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто сутність та складові конкурентоспроможності винопродукції. Визначено найбільш важливі заходи підвищення її якості та здешевлення. Обґрунтовано необхідність здійснення моніторингу ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939 |
Розташовується у зібраннях: | Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 1 (29). |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
1-2005-29-1-6-238-88-93.pdf | 240,74 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.