Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939
Назва: Українським винам – належну конкурентоспроможність
Автори: Горбачов, В.С.
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Горбачов В.С. Українським винам – належну конкурентоспроможність. Вісник аграрної науки Причорномор’я. 2005. Вип. 1 (29). С. 88-93.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність та складові конкурентоспроможності винопродукції. Визначено найбільш важливі заходи підвищення її якості та здешевлення. Обґрунтовано необхідність здійснення моніторингу ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19939
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 1 (29).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1-2005-29-1-6-238-88-93.pdf240,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.