Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19968
Назва: Економічна доцільність та технологічні аспекти використання комах як джерела білка в харчовій промисловості
Автори: Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Легін, О. В.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кушнірук В. С., Легін О. В. Економічна доцільність та технологічні аспекти використання комах як джерела білка в харчовій промисловості. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 170-172.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19968
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnykmatkonfht241224-170-172.pdf556,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.