Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Назва: Використання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктів
Автори: Кушнірук, Віктор Степанович
Kushniruk, Viktor
Костка, М. С.
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кушнірук В. С., Костка М. С. Використання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктів. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 295-297.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnykmatkonfht241224-295-297.pdf499,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.