Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКушнірук, Віктор Степанович-
dc.contributor.authorKushniruk, Viktor-
dc.contributor.authorКостка, М. С.-
dc.date.accessioned2025-01-22T09:42:38Z-
dc.date.available2025-01-22T09:42:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationКушнірук В. С., Костка М. С. Використання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктів. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 295-297.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971-
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleВикористання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (Факультет менеджменту)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zbirnykmatkonfht241224-295-297.pdf499,97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.