Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971
Назва: | Використання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктів |
Автори: | Кушнірук, Віктор Степанович Kushniruk, Viktor Костка, М. С. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Кушнірук В. С., Костка М. С. Використання розумного обладнання для оптимізації постачання та збуту харчових продуктів. Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових виробництв: матеріали ІІ міжнар. наук.-практ. конф. (м. Полтава, 24 грудня 2024 р.). Полтава : ПДАУ, 2024. С. 295-297. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/19971 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (Факультет менеджменту) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zbirnykmatkonfht241224-295-297.pdf | 499,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.