Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20007
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПантелєєв, В. Д.-
dc.date.accessioned2025-01-27T11:19:02Z-
dc.date.available2025-01-27T11:19:02Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationПантелєєв В. Д. Про методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності продукції переробних підприємств АПК. Вісник аграрної науки Причорномор'я. 2005. Т.9. Вип. 3(31). С. 3-7.uk_UA
dc.identifier.urihttps://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/20007-
dc.description.abstractРозглянуто загальні принципи оцінки конкурентоспроможності продукції. Запропоновано принципову схему аналізу й оцінки рівня конкурентоспроможності продукції.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleПро методичний підхід щодо оцінки конкурентоспроможності продукції переробних підприємств АПКuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2005. - Вип. 3 (31).

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
UBSRAS_2005_Vol. 9, No. 3-3-7.pdf394,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.